Info (terug)

Hoe werkt het?

De groepsaankoop loopt van 16/09/2023 tot en met 23/09/2023.

 • Van 16/09/2023 tot en met 23/09/2023 kan u zich inschrijven
 • Alle biedingen van de stookolieleveranciers moeten binnen zijn voor 26/09/2023.
 • Ten laatste op 27/09/2023 publiceren wij de finale prijs op de website. Deelnemers die zich inschreven via de website worden hiervan op de hoogte gebracht per e-mail. De winnende leverancier krijgt daarna alle details voor de levering.
 • Uw levering vindt plaats ten laatste binnen de maand na 26/09/2023. De leverancier neemt rechtstreeks contact met u op voor een afspraak. U betaalt de levering direct aan de leverancier, per bankcontact of contant.

De bestelling in detail

 1. U geeft op deze website uw bestelling in.
 2. U ontvangt van ons een e-mail met daarin een samenvatting van uw bestelling. OPGELET! Controleer ook of de mail niet in de spam terecht gekomen is.
 3. In deze e-mail vindt u een link. Door deze aan te klikken bevestigt u uw bestelling.
Bij problemen kan u contact opnemen met Sandra.deroeck@curieuszottegem.be.

Wie levert de stookolie?

 • Na sluiting van de inschrijving kunnen alle leveranciers bieden om de bestellingen binnen te halen. De adresgegevens van de inschrijvers worden nog niet vrijgegeven.
 • De beste prijs zal gepubliceerd worden op deze website. De prijs is onder andere afhankelijk van het totaal aantal liter en de mogelijkheid om zoveel mogelijk gezinnen binnen een klein gebied in een paar dagen stookolie te kunnen bezorgen. Als uw buren en kennissen ook meedoen, is dat dus beter voor u.
 • De geselecteerde leverancier zal zelf contact met u opnemen over levering en betaling.
 • De bedongen prijs geldt voor gewone mazout. Voor 'verbeterde' of 'winter' mazout- enkel zinvol voor bovengrondse tanks - dient een meerprijs te worden betaald in samenspraak met de leverancier.

Wat zijn de risico’s?

De aandelen- en oliemarkt is continu in beweging waardoor de stookolieprijs constant varieert. Dit houdt in dat de prijs die wij bekomen via de veiling erg afhangt van de dagprijs op 26/09/2023 Deze dagprijs kan enkele dagen later stijgen of dalen.
Vooruit Zottegem noch de stookolieleveranciers hebben inzicht in de richting van die prijs en daarom kopen leveranciers vaak de totale hoeveelheid direct in nadat zij als winnaar zijn geselecteerd. Dit betekent ook dat u na sluiting van de veiling niet zomaar uw bestelling kunt annuleren.
Wij vragen u rekening te houden met deze risico’s bij uw beslissing tot deelname aan de groepsaankoop.

Wat kost de organisatie en wie betaalt dat?

Vooruit Zottegem vraagt geen enkele vergoeding voor administratie -en organisatiekosten.

Deze tekst is een niet bindende samenvatting van de Algemene voorwaarden (pdf)

Ga terug